Athom lanceert Smart Home productoverzicht voor Homey

Homey

Athom, het Nederlandse bedrijf achter Homey, lanceert een vergelijkingswebsite voor Smart Home producten. Via TalksWithHomey.com kunnen mensen vanaf nu diverse slimme en draadloze producten vinden, van verlichting tot stereo’s, zonwering en thermostaten. Hiermee wil het bedrijf overzicht bieden op de beste opties in de markt. Via de pagina kan men apparaten gemakkelijk vergelijken op plus- en minpunten, design en prijs. Alle gepresenteerde producten werken daarbij samen met Homey, het centrale systeem voor Smart Homes, waardoor ze eenvoudig samen inzetbaar zijn. Ook kan er een wenslijst worden gemaakt. “Zo kan iedereen kiezen hoe ze hun huis willen inrichten”, zegt Stefan Witkamp, Commercieel Directeur van het bedrijf. De vergelijker staat online op www.talkswithhomey.com.

Keuzestress

“Wij zagen dat er veel te veel opties en keuzes zijn om je huis slim te maken”, legt Emile Nijssen, Creatief Directeur van Athom, uit in een blogpost. “Mensen zien door de bomen het bos niet meer, en ervaren keuzestress.” Hierdoor krijgt het bedrijf vaak vragen over aanbevolen producten. Vanuit de wens en visie om zoveel mogelijk mensen van goed advies te voorzien, is TalksWithHomey geboren. “Wij hopen zo een stukje duidelijkheid te kunnen bieden.”

Gecureerd aanbod, visueel gepresenteerd

TalksWithHomey laat niet alle bestaande producten zien – zelfs een groot aantal producten dat met Homey samenwerkt is niet in het overzicht opgenomen. Witkamp: “Wij hebben vooral gekeken naar de wensen en use cases van mensen thuis. Op basis hiervan hebben we voor alle relevante producten een aantal goede, geteste en interessante opties geselecteerd. Dit houdt de keuze behapbaar.”
De apparaten worden gepresenteerd in een eenvoudig overzicht op basis van een woonhuis. “Zo kunnen mensen visueel verkennen wat de mogelijkheden in hun huis zijn”, licht Nijssen toe. Met 1 touch zijn voor- en nadelen, prijs en design van de verschillende opties te vergelijken.

Over Homey – alles in huis verbonden

Alle producten op TalksWithHomey.com werken samen met Homey. Met Homey combineer je deze en andere apparaten in huis tot één eenvoudig en slim systeem. Bedien je hele huis met de gratis iPhone en Android App, en laat al je apparaten voor je samenwerken in scenario’s. Ongeacht van welk merk of technologie ze zijn – Homey werkt met bijna alles.
Homey bedient Tv’s, slimme thermostaten, verlichting, domoticasystemen, sensors, draadloze schakelaars, zonwering, luidsprekers en nog veel meer apparaten. Deze kunnen komen van een groot scala merken, waaronder Samsung, Philips Hue, Toon, Sonos, Nest, Fibaro, KlikAanKlikUit, Honeywell, Somfy, Alecto en zelfs Tesla.

Bekijk ook

Homey

Homey

Homey is een soort persoonlijke assistent die het beheren van verschillende home domotica producten makkelijker …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *