Homey
Homey

Homey ook te koop in Verenigd Koninkrijk en Scandinavië

Athom, het Nederlandse bedrijf achter Homey, kondigt vandaag de internationale lancering van haar product aan. Vanaf 31 maart zal Homey, het systeem dat al je apparaten met elkaar verbindt, beschikbaar zijn in winkels in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Noorwegen, Finland en Zweden. Dit is de eerste internationale stap van het bedrijf, dat eind dit jaar het grootste gedeelte van West-Europa wil bedienen. “We hebben een strak lanceringsbeleid per land, zodat we goede beschikbaarheid, informatie en compatibiliteit kunnen garanderen”, zegt Stefan Witkamp, Commercieel Directeur van het bedrijf.

Lokale aanpassingen

“Doordat we per land lanceren, kunnen we ervoor zorgen dat Homey ook goed samenwerkt met apparaten die in dat specifieke land populair zijn”, legt Emile Nijssen, Creatief Directeur van Athom, uit. In dit kader zijn we onder andere de Hive Thermostaat, Amazon Echo, LightWaveRF, Sartano en Nexa aan het integreren. “Op deze manier stellen we iedereen in staat om Homey te gebruiken samen met de apparaten die je al hebt, kent en fijn vindt.”

Waar te koop?

In Nederland is Homey beschikbaar in verschillende winkels, waaronder die van Media Markt, iCentre en Ivizi, en online specialisten zoals ROBBshop en Domotica-shop. In het Verenigd  Koninkrijk wordt Homey verkocht via Vesternet, en heeft Athom een partner gevonden in Amazon Launchpad. Tronika, ioteksperten en Proshop zullen Homey in Scandinavië aanbieden via Biggerthings.io als distributeur. Ook is Homey in alle landen beschikbaar via www.athom.com.

Over Homey – alles in huis verbonden

Met Homey combineer je al je apparaten in huis tot één eenvoudig en slim systeem. Bedien je hele huis met de gratis iPhone en Android App, en laat al je apparaten voor je samenwerken. Ongeacht merk of technologie. De kracht van Homey ligt in het open software platform. Dit werkt net als een smartphone: het stelt externe ontwikkelaars in staat Apps voor Homey te maken. Via Homey Apps worden nieuwe apparaten ongekend snel geïntegreerd, waardoor Homey perfect werkt met al je favoriete apparaten.

Homey bedient TV’s, slimme thermostaten, verlichting, domoticasystemen, sensors, draadloze schakelaars, zonwering, luidsprekers en nog veel meer apparaten, van diverse merken.

 

Bekijk ook

Innovatieve gadgets voor de auto

Handige gadgets voor in je auto, wie houdt er niet van? Er is de afgelopen …

ECO Pump Vloerverwarming

ECO Pump Switch HY-02 Vloerverwarming Pompschakelaar – Bespaar stroom met je vloerverwarming

Vloerverwarming is erg comfortabel, maar wat veel mensen zich niet beseffen is dat de pomp …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *