Slide
Slide

Slide: Maak je bestaande gordijnen slim!

Home domotica systemen om je bestaande normale gordijnen slim te maken kunnen erg prijzig zijn. Op Kickstarter.com is er nu echter een project genaamd “Slide” gestart dat je bestaande gordijnen op afstand bedienbaar kan maken voor een aantrekkelijke prijs!

Slide is toepasbaar op nagenoeg alle horizontaal bevestigde gordijnen. Het werkt door een soort visdraad door middel van een motortje aan te trekken en is daarom gemakkelijk te bevestigen op bestaande gordijnen.

Je kunt Slide aansturen met de Slide App of met de IFTTT App. In totaal kan je 20 slides per huishouden aansluiten en je kunt ze indelen in groepen. Per groep zijn de gordijnen te bedienen. Het is mogelijk om scenes te koppelen aan een groep gordijnen. Bijvoorbeeld om bepaalde acties uit te voeren bij zonsopkomst of zonsondergang, of als je op vakantie gaat.

Kijk voor meer informatie op https://www.kickstarter.com/projects/41829059/slide-make-your-existing-curtains-smart. Daar kan je je ook direct inschrijven om mee te helpen aan het project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *