Nest Thermostaat
Nest Thermostaat

Nest Thermostaat

De Nest Thermostaat is een zelf lerende thermostaat die op basis van leefritmes en aanwezigheid leert en zichzelf hierop aanpast. Ook is het via de Nest zichtbaar hoeveel energie je op dat moment verbruikt. Door zelf te leren en inzicht te geven in je gedrag, kan je flink op stroom en gas besparen.

De Nest Thermostaat constateert het bijvoorbeeld zelf als je niet aanwezig bent en schakelt op dat moment de verwarming uit. Ook onthoudt de Nest welke temperaturen je wanneer instelt, zodat hij dit een volgende keer zelf kan doen. Nest weet ook hoeveel tijd er zit tussen het aan- en uitzetten van de verwarming en het bereiken van de gewenste temperatuur en is daarnaast door middel van een mobiele app te bedienen. Als je instelt dat je bijvoorbeeld om 9:00 een temperatuur van 20 graden wil bereiken, dan zal Nest om 8:40 al beginnen met verwarmen. Erg handig!

Nest kopen

Wil je een Nest of andere slimme thermostaat kopen? Selecteer dan hieronder je gewenste product.

[bol_bestsellers limit=”25″ block_id=”bol_562c883017ce0_bestsellers” cat_id=”14460″ name=”Thermostaten” sub_id=”” title=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”550″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Kijk voor meer informatie over Nest op https://nest.com/nl/thermostat/meet-nest-thermostat/.

Bekijk ook

Nest Protect Duo Set

Nest Protect v2 rookmelder (Wired) – Review

De Nest Protect is een slimme rookmelder van het door Google overgenomen bedrijf Nest. Nest …

Tado - smart home climate control

Tado: Een Duitse variant van de Google Nest

Tado, een bedrijf uit Duitsland, heeft onlangs 17.1 Miljoen Dollar opgehaald bij investeerders. Het doel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *